Alt du trenger for et vellykket arrangement
- på ett sted

Våre tjenester tilpasses ditt behov og ditt budsjett. Nedenfor kan du lese litt mer konkret om hva vi tilbyr innenfor de ulike tjenesteområdene. La oss skape noe sammen – ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere!

Prosjektstyring

Konseptutvikling
Produksjon
Deltagerhåndtering
Innholdsutvikling
Programarbeid
Markedsføring

Prosjektledelse fra A til Å

Det beste i en produksjon er menneskene som er involvert. Med vår kompetanse kan vi utvikle ditt arrangement fra a til å, og følge deg gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg gjerne med å utvikle tema og konsept, og finner frem til de virkemidlene som gjør at deltakerne kommer tilbake neste gang du arrangerer en møteplass. Prosjektlederne våre koordinerer alle ressurser i en komplett leveranse.

I tillegg til å håndtere påmeldinger og følge opp den enkelte deltager, kan vi også hjelpe deg med betalingsløsninger og kommunikasjon før, under og etter arrangementet.

Multimedia

Filmproduksjoner
Grafisk design
Videomapping i 3D
Foto
Presentasjons- og foredragsutvikling

Innholdsproduksjon skreddersydd til arrangementer

Visuelle uttrykk som film og grafikk, løfter alle budskap rundt arrangement til nye høyder, og bidrar til at du når dine mål. Conventors multimediateam kombinerer det beste fra den digitale og den analoge verden. Vi har spesialisert oss på innholdsproduksjon til ulike møteplasser, og vi leverer alt fra markedsføringen i forkant, til åpningsfilmer og grafikk underveis på arrangementet, samt oppsummeringsfilmer i etterkant.

Vi ser på teknologi som en mulighet til å skape grensesprengende og utradisjonelle formater som forsterker det visuelle inntrykket.

Teknikk

Teknisk produksjon
Lyd, Lys, A/V
Tolketjenester
Utleie av projektor og lerret
Kameraproduksjon
Streaming

God teknikk handler om å gjøre kunden trygg

Våre medarbeidere er lidenskapelig opptatt av å skape den optimale rammen rundt ditt arrangement. Vi tilbyr teknikk til alle typer arrangementer, og har løsninger som er stabile og robuste. Conventor samarbeider med leverandører og fagkompetanse med det siste innen formidlings- og opplevelsesteknologi. Vi har også lang erfaring med tolketjenester.

Conventor har en bred portefølje av eget utstyr som vi benytter i våre produksjoner som også er tilgjengelig for utleie. En viktig del av jobben til vår tekniske avdeling er å rådgi deg på hva som er riktig utstyr for jobben.

Ta kontakt
KONTAKT

SANDNES:
Greneveien 21, 4313 Sandnes

OSLO:
Rolfsbuktveien 12, 1364 Fornebu

Sertifisert virksomhet