Vi kan hjelpe deg med digitale arrangement

Ved hjelp av digitale virkemidler kan man nå sitt publikum uten at store grupper trenger å samles.

Streaming
Webinar
Foredrag
Filmopptak
Eget studio

Vi får mange spørsmål om hvilke muligheter som finnes for å kommunisere budskap ut til medarbeidere tross avlyste arrangementer og møteplasser. Conventor har gjennomført mange digitale arrangementer både før og under pandemien. Vi reduserer forskjellen mellom et fysisk og digitalt arrangement, og skreddersyr løsningen som passer ditt behov. Conventor fasiliterer presentasjoner både fra studio og hjemmekontor, eller paneldebatter med deltagere over hele verden. Våre studio i Oslo og Stavanger står klare til bruk, men vi kommer gjerne til deres lokaler og setter opp et midlertidig studio også.

Vi har gode løsninger for deltakerinteraksjon som skaper engasjement underveis med Q&A, avstemninger, chat og gruppearbeid. Dersom noen av foredragsholderne er forhindret fra å reise kan vi selvsagt også spille inn foredrag i forkant.

Conventor følger tett med på smittevernsanbefalingene som endres ofte, og tilbyr fleksible løsninger som kan tilpasses frem mot arrangementet.

Vi har gjennomført større og mindre hybridarrangement for blant andre Norsk Petroleumsforening, Norges Forskningsråd, Lundin og Det Norske Nobelinstituttet. Du kan lese noen av deres tilbakemeldinger nedenfor.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en løsning for deg!

"Da korona-pandemien rammet samfunnet og i år gjorde et fysisk OG21-forum umulig, snudde Conventor seg rundt og klarte å utvikle et meget sterkt digitalt konsept."
- Gunnar Lille, OG21 -
"Dette var nesten som å være fysisk tilstede, - overraskende bra!"
- Geir Aas, Forskningsrådet -
"Takket være leveransen fra Conventor fikk vi anledning og kunnskap til å avholde vårt digitale landsmøte i 2020 på en profesjonell måte"
- Line Catrin Aver, Norsk Fysioterapeutforbund-
"Produksjonen Conventor gjorde av Nobel Peace Prize Forum 2020 ble strålende på tross av kort tid til planlegging og forberedelser. Den tekniske produksjonen ble den beste vi har hatt for Forumet"
- Bjørn H. Vangen, Det Norske Nobelinstitutt -

Noen av våre streamingkunder:

Logo NPFLogo DNBLogo NorwepLogo Forskningsrådet
Bilde av streamingstudio under OG21-forumBilder av studio og streamingløsninger

Vi har studio i Stavanger og Oslo

Sentralt i Stavanger har vi et studio egnet for webinar, hybridarrangement, streaming og filmopptak. Her kan vi også gjøre greenscreenopptak slik at du kan få akkurat den bakgrunnen du vil. Kom gjerne innom for en titt slik at vi kan planlegge ditt neste digitale arrangement. Vi retter en stor takk til Innovasjon Norge for omstillingsmidler til bygging av studio.

Vi har også studio- og opptaksmuligheter ved vårt kontor i Oslo i Brenneriveien 5.

Ta kontakt
KONTAKT

SANDNES:
Greneveien 21, 4313 Sandnes

OSLO:
Rolfsbuktveien 12, 1364 Fornebu

Sertifisert virksomhet