Med inntil 600 arrangementer årlig i 20 år,
er vi fortsatt sultne på å skape mer

Conventor jobber kreativt for å utvikle gode løsninger for dine konferanser og arrangementer. Våre medarbeidere har fagkompetanse på alt fra tekniske løsninger, strategisk planlegging, filmproduksjon, konseptutvikling til prosjektledelse.

Conventor utvikler og leverer gode arrangement i samarbeid med våre kunder. Vi leverer fagkonferanser, selskapssamlinger, konserter og alle tekniske tjenester. Våre ansatte er eksperter på lyd og lys, de er rådgivere; prosjektledere, markedsførere, animatører og filmfotografer. I tillegg har vi et internasjonalt nettverk av partnere og freelancere vi kan aktivere når oppgavene krever det. Vi har ett mål for øyet og det er å skape møteplasser med mening.

Vi skaper møteplasser med mening

Dette er vår visjon. Vi mener det er når mennesker møtes en kan oppnå læring og endring. Målet vårt er å skape ideelle rammer for kompetanseutveksling og diskusjon som leder til resultater og reell endring. Samfunnet og verden trenger det nå kanskje mer enn noen gang.

Våre tjenester tilpasses ditt behov og ditt budsjett. Nedenfor kan du lese litt mer konkret om hva vi tilbyr innenfor de ulike tjenesteområdene. La oss skape noe sammen – ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere!

Prosjektstyring

Konseptutvikling
Produksjon
Deltagerhåndtering
Innholdsutvikling
Programarbeid
Markedsføring

Prosjektledelse fra A til Å

Det beste i en produksjon er menneskene som er involvert. Med vår kompetanse kan vi utvikle ditt arrangement fra a til å, og følge deg gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg gjerne med å utvikle tema og konsept, og finner frem til de virkemidlene som gjør at deltakerne kommer tilbake neste gang du arrangerer en møteplass. Prosjektlederne våre koordinerer alle ressurser i en komplett leveranse.

I tillegg til å håndtere påmeldinger og følge opp den enkelte deltager, kan vi også hjelpe deg med betalingsløsninger og kommunikasjon før, under og etter arrangementet.

Multimedia

Filmproduksjoner
Grafisk design
Videomapping i 3D
Foto
Presentasjons- og foredragsutvikling

Innholdsproduksjon skreddersydd til arrangementer

Visuelle uttrykk som film og grafikk, løfter alle budskap rundt arrangement til nye høyder, og bidrar til at du når dine mål. Conventors multimediateam kombinerer det beste fra den digitale og den analoge verden. Vi har spesialisert oss på innholdsproduksjon til ulike møteplasser, og vi leverer alt fra markedsføringen i forkant, til åpningsfilmer og grafikk underveis på arrangementet, samt oppsummeringsfilmer i etterkant.

Vi ser på teknologi som en mulighet til å skape grensesprengende og utradisjonelle formater som forsterker det visuelle inntrykket.

Teknikk

Teknisk produksjon
Lyd, Lys, A/V
Tolketjenester
Utleie av projektor og lerret
Kameraproduksjon
Streaming

God teknikk handler om å gjøre kunden trygg

Våre medarbeidere er lidenskapelig opptatt av å skape den optimale rammen rundt ditt arrangement. Vi tilbyr teknikk til alle typer arrangementer, og har løsninger som er stabile og robuste. Conventor samarbeider med leverandører og fagkompetanse med det siste innen formidlings- og opplevelsesteknologi. Vi har også lang erfaring med tolketjenester.

Conventor har en bred portefølje av eget utstyr som vi benytter i våre produksjoner som også er tilgjengelig for utleie. En viktig del av jobben til vår tekniske avdeling er å rådgi deg på hva som er riktig utstyr for jobben.

Ta kontakt
Foto © Kjartan Vidvei
KONTAKT

STAVANGER:
Støperigaten 38, 4014 Stavanger
Postboks 1535, 4093 STAVANGER

OSLO:
Brenneriveien 5, 0182 Oslo