Snapshots fra Conventor

Store planer for Social Media Days

February 2, 2021

I 2021 øker Social Media Days satsingen. I tillegg til å arrangere en nasjonal hovedkonferanse i Oslo over to dager, blir det satt opp 4 regionale konferanser i henholdsvis Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. De lokale arrangementene vil ha lokal forankring og ekspertise, i tillegg til tilreisende keynotes. Nytt av året er også månedlige gratis Webinar på Facebook og en blogg på nettsidene for konferansene.

Les mer om arrangementene her

Leveranse til Det Norske Nobelinstituttet

December 9, 2020

Vi er stolte av å ha levert tekniske tjenester inkludert streaming, og gjort opptak med selveste Gro Harlem Brundtland til Nobel Forum i regi av Det Norske Nobelinstituttet. Kunden hadde følgende å si om vår leveranse: «Produksjonen Conventor gjorde av Nobel Peace Prize Forum 2020 ble strålende på tross av kort tid til planlegging og forberedelser. Det ble en heldigital produksjon bestående av forhåndsinnspilte videoer og live paneldebatt med deltakere på scenen og via video. Den tekniske produksjonen ble den beste vi har hatt for Forumet.»

Les mer om forumet her

Reklamefilm for Reflekt AS

November 20, 2020

Reflekt AS jobber med å forhindre storulykker i industribedrifter. Vi fikk æren av å hjelpe dem med en presentasjonsvideo til deres nye nettsider. Det ble en morsom dag på settet i studio hos MjøMjø på Hillevåg! «Conventor var entusiastiske og profesjonelle og vi fikk en film med god kvalitet. Det var også gøy å jobbe sammen med Conventor. Hilsen Graeme og Mike @ Reflekt»

Se filmen og les mer om Reflekt her

OG21-forum 2020 i digitalt format

November 11, 2020

I år ble OG21-forum arrangert i ny digital drakt. Vi leverte videoproduksjoner, studio i Oslo og Stavanger, live panel fra NTNU og streaming. "Conventor har vært sentral i arbeidet med å løfte OG21-forum til å bli en av de viktigste møteplassene for teknologi i petroleumsbransjen. De er ikke bare profesjonelle på den tekniske gjennomføringen av konferanser – de bidrar også med svært verdifull hjelp i planleggingen og markedsføringen. Da korona-pandemien rammet samfunnet og i år gjorde et fysisk OG21-forum umulig, snudde Conventor seg rundt og klarte å utvikle et meget sterkt digitalt konsept." - Gunnar Lille, Forskningsrådet

Les mer om arrangementet her

Tar over som messesjef i OTD Energy

November 3, 2020

Vår tidligere daglig leder Torbjørn Olufsen har tatt over sjefsrollen i OTD Energy. Han fortsetter å ha et engasjement i Conventor og tar sikte på å videreutvikle begge selskap i tiden fremover.

Les mer om ansettelsen her

Ny daglig leder

August 1, 2020

01.08.2020 tok Even Isachsen over som daglig leder for Conventor. Han gleder seg til oppgaven og ser positivt på fremtiden for selskapet. Even har med sine 13 år i Conventor god kjennskap til bedriften og markedet.

Rammeavtale med Forskningsrådet

February 1, 2020

Conventor har inngått rammeavtale med Forskningsrådet for leveranse av konferansetjenester. Vi er glade for tilliten og gleder oss til å ta fatt på nye oppdrag sammen med en inspirerende kunde.

Det Norske Måltid 2019

January 10, 2020

Vi er stolte over å ha levert teknisk produksjon, filmer, og produsent til gjennomføring under den 12. finalen av Det Norske Måltid på Clarion Hotel Energy. Her deles landets mest prestisjetunge priser ut til matvareprodusenter fra hele landet. Det er en glede å jobbe sammen med og for prosjektleder Kristin Austigard. Kvelden inneholdt blant annet live opptreden av Britt Synnøve Johansen, direktesending under NRK Dagsrevyen, og utdeling av hele 14 priser.

Les mer om arrangementet her
KONTAKT

STAVANGER:
Skansegata 13A, 4006 Stavanger
Postboks 1535, 4093 STAVANGER

OSLO:
Brenneriveien 5, 0182 Oslo