Er det deg vi søker?

Ledig stilling som multimediaprodusent

Ønsker du å lage medieinnhold som vises for et live publikum og føle responsen på kroppen fra en fullsatt sal? (Hit kommer vi om ikke så lenge – Det har Bent Høie lovet oss). Å se dine visjoner og resultatene av din kreativitet utfolde seg på store skjermflater? Kanskje til og med i 360 grader? Ja, da kan det hende vi er arbeidsplassen for deg. Conventor jobber med arrangement og har en egen multimediaavdeling som lager innhold for oss og våre kunder. For å lære mer om vår bedrift kan du lese inne her på våre nettsider.

Vi er på jakt etter en multimediaprodusent. Bruken av ordet multimedia er ikke tilfeldig, og allsidighet er et stikkord. Vi ser etter en kreativ person med et sterkt engasjement for faget, som er strukturert og vant med å jobbe mot en deadline. Hos oss får du jobbe bredt innen mediefaget med alt fra filmproduksjon fra A til Å, nettsider, grafikk og innhold til spennende skjermflater. Dette inkluderer konseptutvikling, opptak og postproduksjon.

Her vil du få muligheten til å vokse og få mye ansvar, med stor innflytelse på din egen arbeidshverdag. I multimediateamet vil dere jobbe tett sammen. Samtidig ønsker vi at du er selvstendig og komfortabel med å håndtere et kundeløp fra tilbud til ferdig produkt på egen hånd.

Det meste av innholdet vi produserer er knyttet til arrangementer og inkluderer blant annet åpningsfilmer, underholdningsinnslag, stemningsfilmer og trykksaker. Du vil få jobbe tett med vår tekniske avdeling i utvikling av skjerm- og salsløsninger til arrangementene, og du får jobbe aktivt i et prosjektteam med å utforme uttrykket. Det kan være en fordel å ha en viss forståelse av formater, pixler og tekniske detaljer, men det viktigste er den kreative produksjonsevnen.

Du kan ha både mye og lite erfaring, men vi ønsker at du er komfortabel med programmene i Adobe sin Creative Suite, med hovedvekt på Premiere Pro, After Effects, Photoshop og Illustrator.

Vi tilbyr en fulltidsstilling med kontor i Stavanger, men har også kontor og en del oppdrag i Oslo som kan innebære noe reiseaktivitet.

Føler du at du krysser av de fleste boksene, men ikke alle vi ber om? Det er helt i orden – vi vet vi ber om mye! Et team med ulik spisskompetanse er en styrke. Kanskje har du et ess i erme vi ikke hadde tenkt på? Har du for eksempel erfaring med 3D, nettsider eller er god på sosiale medier? Fortell oss gjerne om dine styrker.

Om du synes dette høres interessant ut vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en søknad med CV og aller helst noen eksempler på ting du har laget ved å bruke knappen nedenfor.


Vi ønsker deg en fortreffelig dag!

Har du spørsmål kan de rettes til:
Even Isachsen
+47 971 61 845
even@conventor.no

Søknadsfrist: 30.05.2021

KONTAKT

STAVANGER:
Støperigaten 38, 4014 Stavanger
Postboks 1535, 4093 STAVANGER

OSLO:
Brenneriveien 5, 0182 Oslo