Konferanser og møteplasser

I tillegg til å levere tjenester til våre kunders arrangement er Conventor eier og medarrangør av en rekke møteplasser. Nedenfor ser du et utvalg av disse.

Sitter du inne med en idé til et konferanse- eller messekonsept du ønsker å få realisert?

Ta kontakt med oss for et samarbeid!

Social Media Days Stavanger

Lokasjon

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Dato

08. juni 2021

Social Media Days starter sin regionale turné i 2021 i Stavanger. Forrige gang ble det utsolgt med strålende tilbakemeldinger. Lær de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier fra norske og internasjonale eksperter.

Les merPåmelding

Social Media Days Tromsø

Lokasjon

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Dato

17. juni 2021

Social Media Days fortsetter nordøver til Tromsø, også her for første gang. SMD er Norges største arena for kompetanse og networking innen sosiale medier. Lær de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier fra norske og internasjonale eksperter.

Les merPåmelding

Social Media Days Trondheim

Lokasjon

Clarion Hotel Trondheim, Trondheim

Dato

15. juni 2021

Social Media Days kommer til Trondheim for første gang. SMD er Norges største arena for kompetanse og networking innen sosiale medier. Lær de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier fra norske og internasjonale eksperter.

Les merPåmelding

Social Media Days Bergen

Lokasjon

Clarion Hotel Bergen Airport, Bergen

Dato

10. juni 2021

Social Media Days fortsetter reisen til Bergen, hvor det arrangeres for 4. gang. Lær de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier fra norske og internasjonale eksperter. Arrangeres i samarbeid med SRF i Bergen.

Les merPåmelding

Social Media Days Oslo

Lokasjon

Clarion Hotel The Hub, Oslo

Dato

30. sep. - 01. okt. 2021

Hovedarrangementet i Oslo er Norges største arena for kompetanse og networking innen sosiale medier. Inntil 700 mennesker samles for å lære om de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier fra norske og internasjonale eksperter.

Les merPåmelding

Offshore Strategikonferansen

Lokasjon

Clarion Hotel Energy, Stavanger

Dato

07. - 08. februar, 2022

OSK er leverandørindustriens viktigste møteplass. Arrangementet er Norsk Industri sitt årlige fora for strategisk arbeid til støtte for bransjens levedyktighet. Nærmere 300 ledere og premissleverandører samles på møteplassen som har blitt arrangert 26 ganger.

Les merPåmelding
KONTAKT

STAVANGER:
Støperigaten 38, 4014 Stavanger
Postboks 1535, 4093 STAVANGER

OSLO:
Brenneriveien 5, 0182 Oslo