Konferanser og møteplasser

I tillegg til å levere tjenester til våre kunders arrangement er Conventor eier og medarrangør av en rekke møteplasser. Nedenfor ser du et utvalg av disse.

Sitter du inne med en idé til et konferanse- eller messekonsept du ønsker å få realisert?

Ta kontakt med oss for et samarbeid!

Social Media Days Bergen

Lokasjon

Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

Dato

26. august 2021

Social Media Days fortsetter reisen til Bergen, hvor det arrangeres for 4. gang. Lær de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier og knytt verdifulle kontakter i bransjen. Arrangeres i samarbeid med SRF i Bergen.

Les merPåmelding

Social Media Days Stavanger

Lokasjon

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Dato

02. september 2021

Forrige gang Social Media Days ble arrangert i Stavanger ble det utsolgt med strålende tilbakemeldinger. Knytt verdifulle kontakter i bransjen og lær de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier.

Les merPåmelding

Social Media Days Tromsø

Lokasjon

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Dato

09. september 2021

Social Media Days Tromsø er et regionalt arrangement som krydrer det faglige programmet med lokal forankring og ekspertise. SMD er Norges største arena for kompetanse og networking innen sosiale medier.

Les merPåmelding

Social Media Days Oslo

Lokasjon

Clarion Hotel The Hub, Oslo

Dato

27. – 28. sep. 2021

Hovedarrangementet til Social Media Days i Oslo er Norges største arena for kompetanse og networking innen sosiale medier. Inntil 700 mennesker samles for å lære om de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier fra norske og internasjonale eksperter.

Les merPåmelding

Social Media Days Trondheim

Lokasjon

Clarion Hotel Trondheim, Trondheim

Dato

04. november 2021

Social Media Days kommer til Trondheim for første gang og har som mål å bli regionens viktigste arrangement for deg som er opptatt av hvordan du kan optimere din bruk av sosiale medier. Det er et mål å fremme kompetansen i regionen.

Les merPåmelding

Digital Energy

Lokasjon

Stavanger Forum

Dato

19. okt. 2021

Digital Energy er planlagt i oktober 2021, og er blitt produsert to ganger tidligere av Conventor AS, med misjon og visjon om å samle menneskene i energiindustrien om et økosystem for digitalisering til støtte av prosesser og problemløsing.

Les merPåmelding

Offshore Strategikonferansen

Lokasjon

Clarion Hotel Energy, Stavanger

Dato

07. – 08. februar, 2022

OSK er leverandørindustriens viktigste møteplass. Arrangementet er Norsk Industri sitt årlige fora for strategisk arbeid til støtte for bransjens levedyktighet. Nærmere 300 ledere og premissleverandører samles på møteplassen som har blitt arrangert 26 ganger.

Les merPåmelding
KONTAKT

STAVANGER:
Skansegata 13A, 4006 Stavanger
Postboks 1535, 4093 STAVANGER

OSLO:
Brenneriveien 5, 0182 Oslo