Aktuelt fra Conventor

Ny leveranse for Det Norske Nobelinstituttet

February 8, 2022

Vi er veldig stolte over at Det Norske Nobelinstitutt også i år ba Conventor komme med utstyr og mannskap til prisutdelingen. Det ble fullsatt rådhussal med tolkning russisk-engelsk, og Al Jazeera fikk egen tolking til deres sending etter prisutdelingen. I tillegg fikk Conventor levere utsyr til pressekonferansen. Vi gratulerer prisvinnerne Maria Ressa og Dmitrij Muratov: «For deres innsats for ytringsfrihet, som er en forutsetning for demokrati og varig fred.» - The Nobel Peace Prize -

Offshore Strategikonferansen 2022

February 1, 2022

Offshore Strategikonferansen 2022 går av stabelen 4.-5. april på Clarion Hotel Energy i Stavanger. Årets dagsorden er "Norsk sokkel går foran - aktivitet, utslippskutt, grønne satsinger, eksport og prosjekter". Norsk Industri sitt årlige fora for å samle bransjen, både leverandører, operatører og myndigheter gjør seg klare for det grønne skiftet. Her møtes strategene for drøfte fremtiden og videreutvikle leverandørindustrien. OSK sitt kjennetegn har vært kombinasjonen av et sterkt faglig program, og en utmerket nettverksarena.

Les mer om konferansen her

Conventor = Miljøfyrtårn

January 1, 2022

Hver eneste dag leser vi om viktige miljø-og klimautfordringer i mediene. Vi har tatt grep for å bli enda mer bærekraftige. Nå har vi blitt en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift. Dette betyr at våre arrangementer er grønne, og at miljøarbeid er en selvsagt oppgave i vårt daglige virke. Vi håper å inspirere andre til å gjøre det samme.

Les mer

Vi tar smittevern på alvor

December 1, 2021

Alle våre arrangementer er miljøsertifisert gjennom Miljøfyrtårn og følger alltid gjeldende anbefalinger fra myndighetene. Folkehelseinstituttet (FHI) gir anbefalinger og forskriftsmessige krav til samlinger og arrangementer. Her beskriver de også hvordan vi kan jobbe med godt smittevern på våre arrangementer. Conventor følger tett med på smittevernsanbefalingene, og hvilke følger dette har for våre arrangementer og leveringer.

KONTAKT

SANDNES:
Greneveien 21, 4313 Sandnes

OSLO:
Rolfsbuktveien 12, 1364 Fornebu

Sertifisert virksomhet